Економіко-географічна оцінка мінерально-сировинних ресурсів - Калько, А.Д.; Kal’ko, A. D. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано і порівняно методи економічної оцінки мінерально-сировинних ресурсів. The methods of economic evaluation of raw mineral-material resources are compared in the articles analysed.
Ekonomik and Geographical Estimation of Raw Mineral-Material Resources
Роботу виконано на кафедрі розробки родовищ корисних копалин НУВГП
Keywords: корисні копалини; мінеральні ресурси; гірничодобувна промисловість; minerals; mineral resources; mining industry