До питання реформування пенсійної системи України - Вознюк, Наталія Іванівна (My University, 2024)
У статті розглянуто основні напрями реформування пенсійної системи України у воєнний час.
Keywords: Пенсійна система; пенсійна реформа; накопичувальна пенсійна система; солідарна система