Сокільське городище-замчище в історії України - Златогорський, Олексій Євгенович; Zlatohorskyi, Oleksii Ye. (Науково-дослідний центр "Часи козацькі", 2012)
У статті подано характеристику археологічної памятки національного значення городища-замчища XVI-XVII ст. у с.Сокіл
Keywords: "Волинські старожитності"; Волинь; Сокіл; городище; замчище; поселення; кераміка