Удосконалення асортиментної політики ресторану «Щедрий Млин» в сучасних умовах господарювання - Вальчук, Міліта Ігорівна (My University, 2024)
У роботі проаналізовано особливості, тенденції та проблеми формування асортиментної політики ресторану "Щедрий млин" та розглянуто методи її вдосконалення. Виявлено типові проблеми з асортиментною політикою ресторану. Визначено можливі втрати, спричинені дефіцитом та надлишком асортименту. Встановлено, що ефективна та оптимальна асортиментна політика ресторану є головною запорукою його успіху та результативності на ринку. З'ясовано, що завдяки успішній асортиментній політиці ресторан може збільшити обсяги продажів, отримати конкурентні переваги за рахунок унікального асортименту, залучити нові групи споживачів і, що найголовніше, підвищити прибутковість. У роботі представлені рекомендації щодо вдосконалення ресторану на основі інноваційних підходів.
Keywords: ресторани; асортиментна політика; споживачі; попит; інноваційні продукти; інновації