Перспективні напрями реформування місцевих бюджетів України - Кулай, Аліна Василівна; Масюк, Ольга Олександрівна; Kulaj, A. V.; Masiuk, O. O. (ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана», 2015)
У статті розглянуто стан фінансового забезпечення місцевого самоврядування в Україні та основні напрями реформування бюджетної системи в частині місцевих бюджетів. In the article reviewed financial support of local government in Ukraine and the main directions of reforming the budget system in the part of local budgets
Perspective directions for local budgets reform in Ukraine
Keywords: Фінансове забезпечення місцевого самоврядування; Україна; місцеві бюджети