Бюджетне фінансування будівництва, промисловості та аграрного сектора регіону - Павлов, Костянтин Володимирович; Решетило Н. В.; Pavlov, Kostiantyn V.; Reshetylo N. V. (Національний університет водного господарства та природокористування, 2012)
Визначено обсяги та кількісні показники видатків обласного бюджету на реалізацію програм будівництва, агропромислового сектору та промисловості в цілому.

Defined volumes and quantitative regional budget expenditures for the implementation of programs of construction, agriculture, and industry in general.
Keywords: капітальні вкладення; обласний бюджет; агропромисловий розвиток; капітальний ремонт; реконструкція; будівництво