Фармацевтична хімія: визначення тотожності та чистоти лікарських речовин - Кадикало, Елла Максимівна; Голота, Сергій Миколайович; Салієва, Леся Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Дані методичні вказівки призначені для самостійної підготовки до лабораторних занять з фармацевтичної хімії студентів спеціальності «Фармація, промислова фармація». Зміст і структура вказівок базуються на програмі даної навчальної дисципліни. Навчально-методичне видання містить методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчального курсу «Фармацевтична хімія», а також контрольні запитання до них. Рекомендовано студентам 3-го курсу спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація», викладачам та лаборантам, які проводять лабораторні заняття.
Keywords: Методичні вказівки; Фармацевтична хімія; 661.12(072)