Завдання для самостійної роботи з спецкурсу "Транспортне право" - Старчук, Оксана Володимирівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Завдання для самостійної роботи з спецкурсу “Транспортне право” написані на базі новітнього цивільного законодавства, міжнародних угод, практики їх застосування. Пропонуються різноманітні види завдань для самостійного опрацювання: виконання тестів, задач, написання науково-дослідних завдань тощо.Видання можуть використовувати як студенти юридичного факультету денної форми навчання в умовах кредитно-модульної системи оцінювання знань так і студенти заочної форми навчання з цивільно-правової спеціалізації.
Keywords: транспортне право; самостійна робота; тести; задачі; наукові завдання