Комп’ютерна графіка : програма вибіркової навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Lelyk, Yaroslav R.; Лесик, Олександр Володимирович; Lesyk, Oleksandr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни «Комп’ютерна графіка» підготовки бакалаврів, галузі знань 02 – культура і мистецтво, спеціальності 023 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, за освітньою програмою 023.00.01 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. The program of the discipline "Computer Graphics" for the preparation of bachelors, the field of knowledge 02 - culture and art, specialty 023 - fine arts, decorative art, restoration, for educational program 023.00.01 - fine art, decorative art, restoration.
Keywords: Програма; Program; вибіркова; selective; дисципліна; discipline; Компю'терна графіка; Computer Graphics