Авторська методика ефективного формування рухових умінь старшокласників у процесі занять єдиноборствами в дитячо-юнацьких спортивних школах - Панасюк, О.; Panasiuk, A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто методику формування рухових умінь старшокласників у процесі занять єдиноборствами в дитячо-юнацьких спортивних школах The article discusses the methodology of motive skills formation of senior pupils in the process of wrestling activity at the sport schools.
Author’s Method of Effective Formation of Senior Pupils’ Motive Skills in the Process of Wrestling Activity at the Sport Schools
Keywords: знання; уміння; навички; матриця; опір; навантаження; просторовий параметр руху; темпо-ритмовий параметр руху; швидкісно-силовий параметр руху; knowledge; ability; skills; matrix; resistance; stress; spatial parameter of motion; temp and rhythm parameter of motion; speed and power parameter of motion