Стилістика французької мови. Теоретичний та практичний курси - Станіслав, Ольга Вадимівна; Stanislav, Olha V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У посібнику систематизовано розглянуто основні проблеми зі стилістики французької мови; розкрито її предмет, завдання, методологію; з’ясовано сутність найважливіших стилістичних понять; подається характеристика основних функціональних стилів та жанрів французької мови. Крім того, посібник містить словник термінів, питання для самоконтролю, тестові завдання, вправи тощо. Для студентів, які вивчають французьку мову і всіх, хто прагне поглибити свої знання з цього предмету.
Stylistique française.Cours théorique et pratique.
Keywords: style fonctionnel; tropes stylistiques; figures stylistiques; stylistique française