Історія первісного суспільства : збірник тестових завдань - Білик, Вікторія Андріївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Тестові завдання згруповано за темами, в межах кожної з яких вони поділені на три рівні складності. Всі варіанти тестів передбачають завдання з однією правильною відповіддю, кількома правильними відповідями; завдання на встановлення відповідності, правильної хронологічної або логічної послідовності; завдання на співвідношення термінів та їх визначень; на встановлення причинно-наслідкових зв’язків тощо. Опрацювання студентами запропонованих тестових завдань сприятиме оптимізації їх самостійної роботи, допомагатиме в підготовці до проміжного та підсумкового контролю. Tests are grouped by themes, each of them is divided into three levels of difficulty. All variants of tests involve tasks with one correct answer, several correct answers; the task at establishing conformity, correct chronological or logical sequence, tasks at the interrelation of terms and their definitions, at establishing cause-effect relationships, etc. If the students work at proposed tests they will optimize their individual work and it will assist in preparing the interim and final control.
Keywords: історія первісного суспільства; збірник тестових завдань; History of primitive society; collection of tests