Музейний менеджмент та маркетинг: навчально-методичні матеріали - Ковальчук, Євгенія Іванівна; Герасимчук, Олена Борисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичні матеріали призначені для вивчення здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня підготовки спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство» освітньо-професійної програми «Музейний менеджмент, культурний туризм» нормативного освітнього компонента «Музейний менеджмент та маркетинг». Вони містять словник музеєзнавчих термінів; тематику та анотації до лекційних тем; плани семінарських занять й мотодичні рекомендації щодо підготовки до такого виду аудиторної роботи; завдання для самостійної роботи; тестові завдання для самоконтролю; рекомендовану літературу та інтернет-ресурси. Матеріали стануть у нагоді при підготовці до лекцій і семінарських занять, організації здобувачами самостійної роботи.
Keywords: музейний менеджмент; управління музеєм; маркетинг у діяльносіт музеїв; 069.6:005.1(072)