Регулювання соціально-економічної відповідальності в системі інституційного забезпечення аграрної сфери економіки - Крушельницький, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено регулювання соціально-економічної відповідальності в системі інституційного забезпечення аграрної сфери економіки
Keywords: соціально-економічна відповідальність; аграрна сфера економіки