Економіко-організаційні основи розвитку сільськогосподарського підприємства ТзОВ «Городище» Луцького району Волинської області - Потапова, Алла; Васильчик, Олена; Potapova, Alla; Vasylchyk, Olena (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Розкрито просторову організацію земельних угідь ТзОВ «Городище». Визначено спеціалізацію господарства та досліджено основні передумови діяльності сільськогосподарського підприємства ТзОВ «Городище», а саме: агроресурсний потенціал, транспортні засоби, виробничі фонди та трудові ресурси. Розглянуто управлінську структуру цього підприємства. Простежено динаміку основних показників виробничо-господарської діяльності за останні 3 роки. Проаналізовано структуру земельних угідь, посівних площ і поголів’я худоби на підприємстві. Визначено частку сільськогосподарського підприємства ТзОВ «Городище» в обсязі виробленої сільськогосподарської продукції Луцького району за видами та в цілому. Disclosed the spatial organization of the land of the LLP «Horodyshche». Defined specialized services and investigated the basic preconditions of agricultural LLP «Horodyshche», namely: agricultural potential, vehicles and operating funds, workforces. Considered the management structure of the enterprise. Tracked the dynamics of the basic indicators of industrial and economic activity for the last three years. Examinated the structure of lands, crop areas, and livestock in the enterprise. Defined fraction LLP «Horodyshche» in the amount of agricultural products Lutsk region by type and overall.
Economic and Organizational Basis for the Development of Agricultural Enterprises LLC «Horodyshche» Lutsk district Volyn Region
Keywords: ТзОВ «Городище»; сільськогосподарське підприємство; агропромисловий комплекс; сільськогосподарське виробництво; Луцький район; структура поголів’я; посівні площі; обсяг виробленої сіль- ськогосподарської продукції; LLР «Horodyshche»; agricultural enterprises; agribusiness; agriculture; Lutsk region; the structure of livestock; сrop area; the volume of agricultural production