Психологія сім'ї - Грицюк, Ірина Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У методичних рекомендаціях «Психологія сім'ї» викладено мету вивчення дисципліни, загальні вимоги до підготовки студентів, представлений опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних, практичних та лабораторних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, питання для підготовки до екзамену, перелік літературних джерел та Інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології спеціальностей «Психологія» та «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни.
Keywords: психологічне консультування; соціально-поведінкові науки; 316.6:316.362(072)