Судово-бухгалтерська експертиза - Дейнека, Людмила Панасівна; Сафарова, Анна Таджидінівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2017)
Бібліографічний покажчик подає бібліографічну інформацію по судовобухгалтерській експертизі для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів факультету економіки та управління СНУ ім. Лесі Українки. Рекомендовано бібліографічні матеріали по організації судовобухгалтерської експертизи, її видах та методиці досліджень.
Keywords: бібліографічні видання; 67я1