Особливості розвитку туризму в Португалії - Мандрик, Ірина Петрівна; Степасюк, І.В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто особливості й чинники розвитку туризму в Португалії. Показано роль і місце туризму в економіці країни. Проаналізовано географічну структуру в’їзного туризму. Охарактеризовано основні туристичні центри.The features of tourism development are considered in Portugal. A role and place of tourism in the economy of country is routinized. Factors of of tourism development in Portugal is defined. The regional pattern of entrance tourism is analyzed. Basic tourist centers are described.
Keywords: туризм, види туризму, в’їзний туризм, туристичні центри, Португалія.; tourism, types of tourism, entrance tourism, tourist centers, Portugal.; 338.48:913(4)