Український Еґо-концепт як ідеал і національна проблема (підґрунтя для мистецтвознавчого осмислення) - Кашаюк, Вікторія Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Доводиться, що національне Еґо – основа самосвідомості народу, «точка відліку» і суб’єкт усіх актів поля свідомості – відображається у культурі та впливає на долю нації.
Keywords: українська національна ментальність; українська культура; 7(08); 159.9(08); 37(08); 316.7.(08)