Лінгвокультурний типаж AUSSTEIGER у лінгвокультурології - Бондарчук, Олена; Bondarchuk, Olena (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Проаналізовано Аussteiger як лінгвокультурний (ЛК) типаж у межах лінгвокультурології. ЛК типаж – це типізована особистість, упізнаваність якої відбувається завдяки певним специфічним характеристикам вербальної й невербальної поведінки та ціннісної орієнтації. Окреслено мовну особистість Аussteiger в аспекті типізованої лінгвокультурної мовленнєвої поведінки.The article analyzes Aussteiger as the linquocultural type in the framework of cultural linguistics. LC type - is typed personality which recognition is due to some specific characteristics of verbal and non-verbal behavior and values. Linguistic identity Aussteiger is involved in the aspect of the typed linguocultural verbal behavior.
Linquocultural Type Aussteiger in the Cultural Linquistics.
Keywords: лінгвокультурологія; лінгвокультурний типаж; концепт; мовна особистість; Aussteiger; cultural linguistics; linguocultural type; concept; language personality; Aussteiger