Фізика конденсованого стану: програма нормативної навчальної дисципліни - Сахнюк, Василь Євгенович; Sakhniuk, Vasyl Ye. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Дисципліна «Фізика конденсованого стану» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін, забезпечує поглиблення і розширення теоретичних знань та формування практичних умінь пов’язаних із фізикою нормальних металів та надпровідників, розгляд загальної концепції квазічастинок в фізиці конденсованого стану речовини, побудова мікроскопічної теорії надпровідності та її асимптотичної форми поблизу критичної температури – теорії Гінзбурга-Ландау.
Програма навчальної дисципліни «Фізика конденсованого стану» підготовки магістра, галузі знань «10 – Природничі науки» спеціальності «104 – Фізика та астрономія» освітньої програми «Фізика та астрономія».