Особливості фінансово-економічної безпеки підприємства - Богдан, Назар; Bohdan, Nazar (Східноєвропейський національний уніеврситет імені Лесі Українки, 2018)
У сучасних умовах важливого значення набуває аналіз і оцінка фінансової безпеки підприємства. Це інструмент оперативного виявлення кризових ознак в розвитку підприємств, які необхідно систематично удосконалювати з використанням економічних і фінансових показників. Функціонування суб'єктів господарювання в умовах жорсткої конкуренції на ринку і необхідність забезпечення належного фінансового стану вимагають чіткої і налагодженої системи фінансового управління.
Keywords: фінансово-економічна безпека; безпека