Соціально-економічний розвиток територій у науково-теоретичному контексті формування освітніх програм вищих навчальних закладів - Маковецька, Лариса Олексіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Науково-теоретичне поняття «територія» загалом можна визначити у розумінні:географічному (частина поверхні Землі, яка включена як адміністративногеографічний складник країни, певного регіону, області й т. д.); адміністративному(територіальна одиниця, яка перебуває під управлінням конкретної держави, громади); біологічному (у природі – територія проживання, годування, розмноження тварин, рослин тощо).
Keywords: територія; соціально-економічний розвиток територій; вищий навчальний заклад; освітня програма; 338.1:37.091.214