Поняття гейміфікації в освітньому процесі з географії: сутність, цілі та основні принципи - Ткачук, Надія Михайлівна; Тарасюк, Злата Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Сучасна система освіти переживає значні трансформації, зумовлені глобальними викликами, серед яких особливе місце займає війна в Україні. Освітній процес часто відбувається в умовах небезпеки, психологічної напруги та нестабільності, що вимагає нових підходів до організації навчання. Одним із таких інноваційних методів є гейміфікація – інтеграція ігрових механізмів в освітню діяльність для підвищення залученості та мотивації учнів.
Keywords: урок; географія; освітній процес; гейміфікація; 378.147