Майстерня «волинського Фаберже» як важлива складова туристичних маршрутів регіону. - Мельник, Надія Вікторівна; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Качаровський, Роман Євгенович; Антипюк, Олена Володимирівна (Поліський національний університет (м. Житомир), 2022)
Акцентовано увагу на художніх народних промислах і ремеслах як об’єктах пізнавального туризму. Відзначено найбільш поширені види промислів і ремесл. Зосереджено увагу на писанкарстві. Деталізовано діяльність майстра Бойка Анатолія Ігоровича – «волинського фаберже». Визначено роль його майстерні у формуванні туристичних маршрутів регіону.
Keywords: туризм; туристичні маршрути; художні народні промисли; художні ремесла; пізнавальний туризм; місто Володимир; Володимир-Волинський район; Волинська область; 911.3:796.5-047.74]:745.5-035.57(477.82)