Інформаційне забезпечення транскордонного співробітництва України: теоретичні аспекти - Митко, Антоніна Миколаївна; Юськів, Богдан Миколайович; Карпчук, Наталія Петрівна; Тихомирова, Євгенія Борисівна; Федонюк, Сергій Валентинович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Колективна монографія має на меті сформувати концепцію транскордонного співробітництва як елемент державної політики, що сьогодні займає достатньо важливе місце, як у системі пріоритетів соціально-економічного розвитку, так і в напрямку європейської інтеграції України. Дослідження здійснено в рамках виконання держбюджетної теми «Інформаційна підтримка транскордонного співробітництва України» (номер держреєстрації – 0113U002221). Монографія розрахована на широке коло фахівців із міжнародної інформації, спеціалістів, котрі працюють у структурних підрозділах органів державної влади, інформаційно-аналітичних відділах місцевих органів державної влади й управління, у відділах зв’язків із громадськістю державних і приватних структур й ін.
Keywords: транскордонна співпраця; співробітництво; теоретичні аспекти; Україна; країни СНД; Європейський Союз; проекти; законодавство; єврорегіон; інформаційне забезпечення