Фізика людини в задачах - Бурганова, Лілія Рафісівна (My University, 2014)
У статті представлено підбір теоретичних, практичних завдань, запитань, задач, що допомагають учням осягнути фізичні процеси з огляду на процеси, що відбуваються в організмі людини. The set of theoretical and practical problems, questions and tasks that help students to understand the physical processes, taking into account the processes occurring in the human body, are presented.
Human problems in physics
Бурганова Лілія Рафісівна - студентка 5 курсу фізичного факультету СНУ імені Лесі Українки
Keywords: Фізика; природа; людина; physics; nature; people