Польський досвід висвітлення діяльності музеїв у Твіттері - Яцечко-Блаженко, Тетяна Володимирівна; Рудянин, Іван Петрович; Yatsechko (Blazhenko), Tetiana V.; Rudianyn, Ivan P. (Волинський краєзнавчий музей, 2014)
В статті йдеться про популярність інтернет ресурсу Твіттер серед музейних закладів Польщі.
Keywords: Твіттер; Польща