Механізми управління соціоекологоекономічною безпекою держави - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Черчик, Лариса Миколаївна; Коленда, Наталія Вікторівна; Длугопольська, Тетяна Ігорівна; Павлова, Олена Миколаївна; Павлов, Костянтин Володимирович; Зеленко, Оксана Михайлівна; Карлін, Микола Іванович; Рудик, Наталія Іванівна; Рудик, Анастасія; Моклиця, Н.; Стащук, Олена Володимирівна; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У монографії відображені теоретико-методичні та прикладні аспекти механізмів забезпечення соціоекологоекономічної безпеки держави. Визначено сутність та запропонована структура механізму забезпечення соціальної, економічної та екологічної безпеки держави а також соціоекологоекономічної. Подано підходи до формування механізмів забезпечення компонентів соціальної, економічної та екологічної безпеки держави. Визначено особливості формування соціального потенціалу населення з метою забезпечення соціальної безпеки, а також особливості та окремі інструменти забезпечення безпеки з окремих сферах господарювання.
Дослідження розраховане на науковців, керівників та фахівців підприємств, установ, організацій, представників державних органів управління, викладачів, студентів, а також кола читачів, які цікавляться проблемами забезпечення соціоекологоекономічної безпеки підприємств.
Keywords: соціоекологоекономічна безпека держави; Механізми управління соціоекологоекономічною безпекою держави