Формування економічного потенціалу підприємства - Полінкевич, О.; Панюта, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено формування економічного потенціалу підприємства
Formation of economic potential of the enterprise
Keywords: економічний потенціал підприємства; елементи економічного потенціалу підприємства