Технологія впровадження засобів туризму в рекреаційну діяльність студентської молоді - Благій, Олександра Леонідівна; Ячнюк, Максим Юрійович; Blagii, Oleksandra; Yachniyk, Maksim (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Теоретично сформульовано та експериментально обґрунтовано технологію впровадження засобів туризму в рекреаційну діяльність студентської молоді, що ґрунтується на організаційному, методичному й результативному компонентах, спрямована на формування мотивації до систематичних занять та підвищення обсягу рухової активності. Визначено педагогічні умови ефективної організації занять туризмом у процесі рекреаційної діяльності студентської молоді; виявлено фактори, що впливають на формування позитивної мотивації до фізичного самовдосконалення молоді засобами туризму. It is theoretically formulated and experimentally proved the technology of tourism instruments implementation in the recreational activities of students, based on organizational, methodical and efficient components aimed at motivating them to exercise regularly and intensify the physical activity. There are also determined the pedagogical conditions of effective organization of touristic activity of students and factors which influence the formation of positive motivation for physical self-improvement by means of youth tourism are revealed.
Тhe Technology of Tourism Instruments Implementation in the Recreational Activities of Students
Keywords: туризм; студентська молодь; технологія; рекреаційна діяльність; tourism; students; technology; recreational activity