Географічне моделювання і прогнозування - Фесюк, Василь Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Курс лекцій містить короткий виклад теоретичного матеріалу та список літератури. Рекомендовано студентам спеціальностей 106 „Географія”, 103 Науки про Землю