Індивідуальний фактор у потрактуванні масової комунікації - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка, 2013)
У статті розглядається можливість введення додаткового (психоаналітичного) критерію для визначення універсальних потрактувань функціонування масової комунікації.

The article considers the possibility of the introduction of additional (psychoanalytic) criteria for definition of universal notions of functioning of mass communication.
Individual factor in interpretation of mass communication
Keywords: модель; маси; психоаналіз; model; communication; masses; psycho-analysis; term; reception