Особистісна вимогливість професіонала: теорія, практика, методи вивчення - Вірна, Жанна Петрівна; Мудрик, Алла Богданівна; Virna, Zhanna P.; Mudryk, Alla B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У монографії проаналізовано основні теоретичні підходи до дослідження професійної компетентності, обґрунтовано та представлено архітектоніку структурного змісту професійної компетентності державного службовця центрів зайнятості через структурно-функціональні компоненти. Емпірично з’ясовано інтегративну роль особистісної вимогливості у процесі професіоналізації фахівця та експериментально визначено її професійно-статусний модус протягом професійного становлення державного службовця центрів зайнятості. Для психологів, фахівців державної служби, викладачів, аспірантів та студентів.
Keywords: професійна компетентність; особистісні чинники професійної компетентності; службовці Державної служби зайнятості Волинської області