Оцінка фінансової стійкості господарюючих суб’єктів - Стаднюк, Тетяна Володимирівна; Stadnyuk, T. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто сутність та важливість оцінки фінансової стійкості підприємств. Акцентовано увагу на суперечливих моментах методики аналізу показників фінансової стійкості. Досліджено особливості визначення власного оборотного капіталу та обґрунтовано два основні способи його розрахунку. Essence and importance of estimation of financial stability of enterprises is considered in the article. Attention is accented on the contradictory moments of method of analysis of indexes of financial firmness. The features of determination of property circulating asset are investigational and grounded two basic methods of his calculation.
Assessment of financial stability of economic agents
Keywords: фінансова стійкість; financial stability; оцінка фінансової стійкості; estimation of financial stability; власний оборотний капітал; personal circulating funds