Природа і зміст регіоналістики - Малиновський, Валентин Ярославович; Malynovskyi, Valentyn Ya. (Київський національний університет будівництва і архітектури, 2016)
У статті аналізуються підходи щодо визначення регіоналістики як міждисциплінарної дисципліни. На основі проведеного аналізу визначено об'єкт і предмет регіоналістики та дане її визначення.
Keywords: регіоналістика; регіон; політична регіоналістика; об'єкт і предмет регіоналістики