Цьось Анатолій Васильович : біобібліогр. покажч. до 60-річчя від дня народж. - Сидорук, Інна Петрівна (My University, 2026)
Даний посібник є другим, доопрацьованим виданням покажчика «Цьось Анатолій Васильович : біобібліогр. покажч. до 50-річчя від дня народж.». У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях відомого українського науковця, ректора Волинського національного університету імені Лесі Українки, професора кафедри теорії фізичного виховання та рекреації, доктора наук з фізичного виховання і спорту, заслуженого діяча науки і техніки України – Анатолія Васильовича Цьося. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1990 до 2025 рр., а також біографічний нарис та фотоілюстрації. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Покажчик адресовано науковим працівникам, викладачам, аспірантам, студентам.
Keywords: бібліографічні видання; 96(477.82)(092)(01)