Формування системи управління виробничою діяльністю підприємства в умовах впровадження інноваційних технологій та автоматизації виробництва - Гапонова, Ольга Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методологічні основи формування системи управління виробничою діяльністю підприємства в умовах впровадження інноваційних технологій та автоматизації виробництва. Визначено сутність та передумови формування системи управління виробничою діяльністю, зокрема у контексті інноваційних технологій та автоматизації.
Keywords: виробнича діяльність; автоматизація виробництва; управління виробничою діяльністю; інноваційні технології; ефективність управління; цифровізація; ERP-системи