Життя та діяльність В. Малявчика - Денисюк, Василь Іванович; Denysiuk, Vasyl I. (Волинський краєзнавчий музей, 2017)
У статті розглянуто біографію міського голови Луцька в 1913-1917 рр. Василя Малявчика. Визначено основні події у його житті.
Keywords: біографія; міський голова; Перша світова війна