Шляхи оптимізації фізкультурно-спортивної діяльності студентів вищих навчальних закладів - Завидівська, Н.; Ополонець, І.; Zavydivska, N.; Opolonets, I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано шляхи оптимізації та формування активного суб’єкта фізкультурно-спортивної діяльності. Описано суперечності особистісного співробітництва між викладачем і студентом. Частково висвітлено методи стимулювання та керування, які має використовувати сучасний викладач у процесі фізичного виховання задля оптимізації фізкультурно-спортивної діяльності студентської молоді. The ways of optimization and formation of an active subject of physical training activity are analyzed in the article. It also contains a description of personal cooperation contradictions between a lecturer and a student. Stimulation and managing approaches have been highlighted partially that should be used by a contemporary lecturer in the process of physical training aiming at optimizing of students’ physical training activity
Optimization of Physical Training Activity of Higher Education Institutions Students
Keywords: фізкультурно-спортивна діяльність; викладач; студент; активний суб’єкт; методи стимуляції; physical activity; a lecturer; a student; an active subject; stimulation methods