Робоча програма навчально-комплексної природничо-наукової практики з “Геології” - Вовк, Олександр Павлович; Vovk, Oleksandr P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Практика з геології є логічним завершенням вивчення курсу “Геологія загальна та історична”. Практика сприяє більш глибокому засвоєнню знань та вмінь, що були отримані студентами на лекціях і практичних заняттях. Метою практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань про залягання гірських порід. Також практика спрямована на навчання низки методів польових геологічних досліджень і формування навичок і вмінь їх застосування, що буде необхідно студентам для педагогічної і наукової діяльності. Робоча програма навчально-комплексної природничо-наукової практики з “Геології” для студентів за напрямом підготовки бакалавр, напряму 6.040104 „Географія”. Описані етапи практики, завдання для самостійної роботи, вимоги до звіту, розподіл балів, що отримують студенти.