Розвиток туризму в місті Луцьку - Нетробчук, Ірина Марківна; Тарасюк, Ніна Адамівна; Netrobchuk, Iryna M.; Tarasiuk, Nina A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Розглядаються потенційні можливості розвитку туризму в м. Луцьку та його пізнавальні напрямки. Виділено перспективи розвитку туристичної галузі міста Луцька.

The article is dedicated to studying of potential means of tourism development in Lutsk and to its cognitive tendencies.
The Development of Tourism in Lutsk
Keywords: туризм; пізнавальний туризм; музей; tourism; cognitive tourism; museum