Математичне моделювання та прогнозування в міжнародних відносинах: програма нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Моделі статистичного оцінювання та висновків. 2. Прогнозні моделі
Програма навчальної дисципліни «Математичне моделювання та прогнозування в міжнародних відносинах» підготовки магістра, галузі знань 29 «Міжнародні відносини», спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», за освітньою програмою «Міжнародна інформація та суспільні комунікації».
Keywords: математичне моделювання; прогнозування; міжнародні відносини; mathematical modeling; prognostication; international relations