Міжнародні системи та глобальний розвиток - Тихомирова, Євгенія Борисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Метою викладання навчальної дисципліни «Міжнародні системи та глобальний розвиток» є розгляд закономірностей становлення, функціонування та зміни міжнародних систем, дій та взаємодій міжнародних систем різних рівнів та структур у конкретних проявах в умовах глобального розвитку і в контексті світового політичного процесу. Основними завданнями вивчення дисципліни «Міжнародні системи та глобальний розвиток» є підготовка фахівців, здатних виконувати висококваліфіковану аналітичну, організаційну, дослідницьку та викладацьку роботи в галузі міжнародних відносин та зовнішньополітичної діяльності.
Keywords: міжнародні системи; глобальний розвиток