Хто ти, нобелівський лауреате з літератури 2008? - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський академічний дім, 2010)
У статті автор проводить статистичний аналіз лауреатів Нобелівської премії з літератури, прогнозує їх на 2008 рік. Актуальність написання статті полягає у тому, що загального огляду всіх нобелівських лауреатів в галузі літератури, а також їхнього прогнозування в українській періодиці не було. In the article an author conducts the statistical analysis of Nobel laureates from literature, forecasts them on 2008. Actuality of writing of the article consists in because general review of all of Nobel laureates in industry of literature, and also their prognostication was not in the Ukrainian periodicals.
Who are you, a Nobel laureate from literature 2008?
Keywords: нобелівський лауреат; Nobel laureate; література; literature