Нарисна геометрія: конспект лекцій для студентів спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» - Лелик, Ярослав; Тарасюк, Іван (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
В навчальному виданні стисло викладено курсу лекцій окремих розділів навчальної дисципліни “Нарисна геометрія” при підготовці бакалаврів: галузь знань 02 – культура і мистецтво, спеціальність 023 - Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. Кваліфікація в дипломі: Бакалавр образотворчого мистецтва, декоративного мистецтва, реставрації . Рекомендовано при вивчені навчальної дисципліни “ Нарисна геометрія ” студентам спеціалізації: художник образотворчого мистецтва.
Рекомендовано до друку науково-методичною радою Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки протокол № 5 від «15» січня 2020р.
Keywords: нарисна геометрія; площина проекцій; сліди прямих; натуральна величина