Психологічні особливості міжособистісної взаємодії молодших школярів з урахуванням мультиплікаційних уподобань - Панчук, Катерина Андріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У першому розділі роботи здійснено теоретико-методологічний аналіз існуючих підходів та напрямів дослідження міжособистісної взаємодії молодших школярів з урахуванням їх мультиплікаційних уподобань. Другий розділ присвячено розробці емпіричного дослідження та з’ясувати особливості міжособистісної взаємодії молодших школярів з урахуванням їх мультиплікаційних уподобань. Проведено обробку даних та здійснено інтерпретацію результатів емпіричного дослідження. Третій розділ висвітлює методологічні аспекти та узагальнює практичні рекомендації щодо попередження негативного впливу мультиплікаційної продукції на формування міжособистісної взаємодії дітей молодшого шкільного віку. За результатами проведеного аналізу теоретичних джерел та емпіричного дослідження зроблено висновки. Практична значущість дослідження полягає в тому, що результати діагностики можуть використовуватися психологічними службами закладів освіти та практичними психологами як для здійснення психологічної підтримки, так і розробки корекційних програм щодо формування ефективної міжособистісної взаємодії молодших школярів.
Keywords: міжособистісна взаємодія; мультиплікаційні уподобання; молодші школярі