Особливості стратегічного планування при формуванні і впровадженні систем менеджменту якості на сучасних підприємствах - Рибалко-Рак, Л.; Яременко, Я.; Шпагіна, К. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено особливості стратегічного планування при формуванні і впровадженні систем менеджменту якості на сучасних підприємствах
Keywords: якість; стратегічне планування