Психологія управління - Ющишина, Лариса Олексіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні вказівки до практичних занять складено відповідно до силабусу освітнього компонента. Навчально-методичне видання містить лаконічне й чітке викладення матеріалу, що дозволить швидко та якісно підготуватись до практичних занять.
Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальноті D3 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент організацій».
Keywords: психологія управління; Психологічний феномен керівництва; Психологічні аспекти рекрутингу; Психологічний імідж організації; 159.9