Інженерна графіка: методичні рекомендації - Муляр, Вадим Петрович (Вежа-Друк, 2021)
У методичних рекомендаціях докладно описано елементи керування системи інженерної графіки AutoCAD фірми AutoDesk, технологію роботи з векторними графічними примітивами, подано лабораторні роботи, які спрямовані на формування професійних компетентностей щодо застосування AutoCAD для створення й обробки креслень на комп’ютері.
Для студентів ОКР “Бакалавр” галузі знань 10 – Природничі науки спеціальності 105 – Прикладна фізика та наноматеріали освітньо-професійної програми “Прикладна фізика та наноматеріали”, а також для тих, хто тільки починає освоювати інженерну комп’ютерну графіку.
Keywords: інженерна графіка; системи автоматизованого проєктування; система інженерної графіки AutoCAD; AutoDesk; 004.92(072)